Ruim wonen in vier seizoenen

Lente, Zomer, Herfst en Winter zijn de vier wijken waaruit de Golf Residentie Dronten bestaat. In de Lente, Zomer en Herfst staan 360 vrijstaande villa’s in verschillende stijlen. De Winter bestaat uit vijf torens met negentig appartementen in variërende grootte. De overgangen tussen de wijken zijn groenzones, en vaak een oversteek.

Eigentijds en verkeersluw

De rondweg door het park heet Golfresidentie. Deze rondweg is snel herkenbaar aan de geasfalteerde gedeelten en de hoge lantaarnpalen. De zijstraten zijn geklinkerd en worden verlicht door lagere lantaarnpalen. De Golf Residentie Dronten kent dus in het totaal vijf straatnamen: Golfresidentie en de vier seizoenen.

Parkonderhoud

De Golf Residentie wordt nauwkeurig onderhouden, zowel de baan als het park, volgens een vast onderhoudsplan dat wordt uitgevoerd door SBA Golf & Groen.
Als parkmanager heeft Rick van den Beuken een eigen Rubriek met informatie en actualiteiten.

Laatste nieuws

Op de foto vlnr: Amy van Egmond, Geja van Jaarsveld, Marinanne van Maarschalkerweerd, Jose Verheijen, Ineke Essing en Marian van Bree

Groep Sociaal is enthousiast en creatief
Een enthouasist team dames, dat zich Groep Sociaal noemt, bestaande uit Marian van Bree, Amy van Egmond, Ineke Essing, Marianne van Maarschalkerweerd, Geja van Jaarsveld en José Verheijen organiseren op de Golf Residentie activiteiten in het kader van buurtwelzijn, onder het motto: Meer omzien naar elkaar. Bij alle activiteiten die ze voor ogen hebben, loopt het gezelligheids- en sociale element als een rode draad door het programma heen. Op het programma staan naast de wekelijkse langetafelmaaltijd ook diverse activiteiten in het clubhuis. Zie hiervoor de clubhuisagenda. Bewoners worden uitgenodigd bij te dragen in het lezingenaabod of met suggesties te komen. Een overzicht van de activiteiten:
  • Iedere dinsdagavond “langetafelmaaltijd” (tot en met maart) om 18.00 uur, welkom vanaf 17.30 uur.
  • Iedere 1e woensdag van de maand: inloop koffieuurtje
  • Iedere woensdagochtend: inloop jeu de boules
  • Laatste dinsdag van de maand om 20.00 uur: lezingen

Aanmelden Groep Sociaal 

 

Wonen in de Golf Residentie

De ideale plek om de polder in haar volle glorie te ervaren